Om de informatie voor standhouders gemakkelijk vindbaar te maken is alles chronologisch ingedeeld. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de gang van zaken tijdens de beursdagen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Op de pagina bestuur kunt u vinden wie welke verantwoordelijkheden heeft.

De officiële opening

Vrijdag 14 juni om 13.00 uur

Zoals elke editie wordt de beurs aan het begin van de eerste beursdag feestelijk geopend. Wij zorgen voor beveiliging op het beursterrein, zodat u als u dat wilt uw stand kunt verlaten en de opening bij kunt wonen.
Meer informatie over de officiële opening in 2019 wordt hier begin juni 2019 gepubliceerd.

Catering voor standhouders

Aanmelden dagmenu’s

Tijdens de drie beursdagen verzorgt Partycentrum Rendering dagmenu’s voor alle standhouders. Wilt u hiervan gebruikmaken, dan kunt u zich vanaf donderdag 13 juni aanmelden via de aanmeldformulieren in de cateringtent. U kunt het aanmeldformulier per dag inleveren bij de cateraar. U hoeft geen geld bij u te hebben om het eten te betalen; u krijgt naderhand een factuur thuisgestuurd.

Praktisch

Storingen of problemen

Heeft u storingen of andere (technische) problemen bij uw stand? Ga niet zelf aan de slag; u kunt de storing doorgeven bij het secretariaat. Zij sturen zo snel mogelijk iemand om het probleem op te lossen.

Klein afval

Klein afval kunt u tegen het einde van de dag op de hoek van uw stand zetten. Wij halen het dan op.