Nieuwe website: nieuwe stijl en betere informatievoorziening

De website van de Vlagtwedder Landbouwbeurs is compleet vernieuwd. De nieuwe huisstijl van de beurs is nu ook doorgevoerd op de website. Maar de veranderingen zijn veel ingrijpender dan dat.

Alle informatie op één plek

De nieuwe website bevat alle informatie die beschikbaar is over de Vlagtwedder Landbouwbeurs. Daarmee is het een naslagwerk voor bezoekers, standhouders, sponsoren en alle andere geïnteresseerden. De informatie is dan ook ingedeeld op de belangrijkste gebruikerstypen: bezoekers en standhouders.

Onder het gedeelte voor bezoekers staat bijvoorbeeld het programma, alle praktische informatie en een doorzoekbare standhouderslijst. Die standhouderslijst, daar zijn we extra trots op. U kunt namelijk zoeken op naam, plaatsnummer, bedrijfsnaam of categorie. Zo is het heel makkelijk om te zien of een bepaalde standhouder aanwezig is, maar ook wat er allemaal te doen is op het gebied van paardenfokkerij.

De informatievoorziening voor standhouders kan vanaf nu grotendeels via de website verlopen. Alle relevante informatie, de regels, mogelijkheden voor het huren van standruimte en de belangrijke contactgegevens zijn eenvoudig te vinden. De informatie is namelijk ingedeeld in de categorieën vóór de beurs, tijdens de beurs en na de beurs. Er is ook een apart onderdeel voor veiligheidsmaatregelen. Zo is het bijvoorbeeld heel makkelijk om uit te vinden hoeveel polsbandjes u ontvangt, waar u relatiekaarten kunt regelen en wat de afspraken zijn rondom brandveiligheid.

Responsive

Natuurlijk werkt de nieuwe website op pc’s, tablets en smartphones. Daardoor is het mogelijk om op elk moment en op elke plek iets na te kijken op de website. Even snel checken hoe laat de opening begint bijvoorbeeld, of wat het telefoonnummer is van het secretariaat.

Wij zijn heel trots op het resultaat en hopen dat u dat ook bent. Wist u trouwens dat onze website is gemaakt met behulp van twee jonge ondernemers uit Westerwolde? Helemaal in stijl van de Vlagtwedder Landbouwbeurs.


« terug naar nieuwsberichten overzicht