Vlagtwedder Landbouwbeurs 2015 was een groot succes

De beurs van 2015 was enorm warm, maar net zo gezellig als anders. Enkele hoogtepunten waren de nieuwe landbouwmachines, de veiling, het paardenspektakel van het Groninger Paard en het  feest ’s avonds. Ook was er veel gelegenheid om te winkelen en konden de kinderen hun hart ophalen bij de vele activiteiten.

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde landbouwbeurs en bedankt de vele vrijwilligers voor hun tomeloze inzet. De vrijwilligers leveren een enorme bijdrage aan het unieke karakter van de Vlagtwedder Landbouwbeurs.

VLB 2017 wordt gehouden in juni

Omdat de editie van 2015 zo warm was, heeft het bestuur besloten om de Vlagtwedder Landbouwbeurs van 2017 twee weken eerder te organiseren. De 11e editie zal dus niet in juli, maar in juni plaatsvinden. We hopen u dan weer te mogen begroeten!


« terug naar nieuwsberichten overzicht